Start@K Pitch Night

Een groot deel van mijn opleiding heeft te maken met netwerken. (Netwerkeconomie) Het is dus ook heel interessant voor mij om netwerkevenementen te gaan bezoeken en daardoor mijn ‘Social Skills’ te ontplooien. Dit evenement werd georganiseerd op 19 november door Hangar K te Kortrijk.

Ik ging naar deze ‘Pitch Night’ met als doel om partners te vinden voor mijn eigen sbp project (Samen met 4 andere studenten) te kunnen realiseren. Wij hebben namelijk niet alle expertise en staan open voor feedback / hulp. In deze sessie pitchen wij zelf nog niet. We kijken er wel naar uit om dit in de toekomst zeker te doen want de feedback van de jury was zeer interessant en waardevol.

Voor mijn eerste netwerkevenement van het semester ging ik een kijkje nemen in Hangar K te kortrijk, waar er al een aantal jaren een pitch ‘competitie’ doorgaat. Het is een soort manier om met andere ondernemers in contact te komen om er eventuele partners aan over te houden of gewoon uw persoonlijk netwerk uit te breiden. In mijn geval ging dit online door (Door corona natuurlijk). Ik kijk er naar uit om het evenement eens live bij te wonen of zelfs zelf eens te kunnen pitchen in de ‘Pitch Night’

Men kan zich ook laten inspireren door de vele innovatieve idee├źn die er aanbod komen op de ‘Pitch Night’. Deze sessie zat namelijk vol met gemotiveerde jonge ondernemers die bereid zijn het onderste uit de kan te halen om hun doelen te bereiken. Ikzelf ben zeker niet van alles op de hoogte en zo een evenementen helpen om je ook een beetje op de hoogte te houden van de recentste nieuwtjes in het ondernemingsleven.

Kortom een zeer interessant evenement waar je zeker iets van kan opsteken. Op dit moment hebben wij nog niet echt iemand op het oog om mee samen te werken maar dit komt nog wel.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *